A+ R A-

Módszer/ Technika

A meridián masszázsom egy nyomó-gyúró akupresszúrás és ízület kimozgató elemeket használó rendszer, melynek célja a statikai egyensúly helyreállítása a testben. A teljes terápia időtartama kb. 50-60 perc, mely kényelmes szabadidőruhában földön, szivacson fekve történik.

Kinek javaslom?
Mai rohanó világunkban ritka az olyan ember, aki ne küzdene valamilyen mozgásszervi problémával, amit okozhat szellemi és/vagy fizikai leterheltség. Egyre kevesebb ember engedheti meg magának, hogy a fájdalomra csak legyintsen, hogy ez a „korral jár”. Minden foglalkozásnak megvan a maga „keresztje”, ami miatt a test különböző pontjain fájdalmas gócok alakulhatnak ki. Lehet ezzel együtt élni, de érdemes? A kezelés oldja a blokkokat, helyreállítja az energiaáramlást, a vérkeringést, fellazítja az izmokat és jó közérzetet biztosít.
Ajánlom:
-mozgásszervi problémák
-hát-és derék fájdalmak
-sportsérülések
-fejfájás
-stresszoldás
-ízületi fájdalmak
-megelőzés
-rehabilitációs kezelésre.
Ha létezik olyan ember,aki panasz és probléma mentesen él,annak is  kitűnően kiegészíti az életét egy pihentető,relaxációs masszázs.

 

 

A masszázs lehet önismereti utazás, amely megmutatja, milyen érzés ellazítani, harmóniában lenni önmagunkkal, megtapasztalni a szabadon légző, álló és mozgó test örömét.


 

A svéd-masszázst pedig a sokak által ismert módszerrel, masszázspadon olajjal, vagy krémmel végzem.

 

Tradicionális Tibeti Masszázs:
Egy komplex kezelésnek felel meg, tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, zsírtalanító, méregtelenítő, frissítőelemet.
Egy teljes testet érintőmasszázsban ez mind benne van. A kellemes, nyugtató légkörben eltöltött óra után energetikailag feltöltődve, frissen indulhat tovább, mintha napokat töltött volna regenerálódással.