A+ R A-

Magamról

 

A japán meridián masszázzsal 1998 –ban ismerkedtem meg, oktatóm Kuti Szabolcs  Yumeiho-terapeuta által. Ezután gyógymasszőri végzettséget szereztem és 2000 óta foglalkozom mozgásszervi panaszokkal. Később megismerkedtem a tradicionális tibeti masszázzsal, mely új lehetőségeket, kezelési módokat nyitott meg számomra.  Kezeléseimnél a keleti masszázstechnikát részesítem előnybe, de igény szerint a svéd masszázst is alkalmazom.

A Pápai Gyógy- és Termálfürdőben három évig dolgoztam, ahol ráébredtem, hogy az emberek kezeléséhez a holisztikus szemlélet nélkülözhetetlen. (A holisztikus szemléletű gyógyítás az embert egésznek tekinti, feltételezi testének, szellemének és érzelmeinek egységét. A holisztikus szemlélettel gyógyító szakember nemcsak a betegséget, a megbetegedett szervet, vagy testrészt, hanem a beteget gyógyítja, egészségét kívánja helyreállítani, fenntartani.)
Sajnos idő hiányában ez kivitelezhetetlen volt, ezért saját vállalkozásba kezdtem.

Kezeléseim célja tehát nemcsak a fájdalmas tünetek enyhítése, megszüntetése, hanem az okok feltárása és segítségnyújtás azok megoldásában.”

 

 

.